Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çantaya para koymak

Rüyada çantaya para koymak

Rüyada çantaya para koymak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada çantaya para koymak gördüyseniz:

  • Farklı alanlarda fırsatlar oluşabilir.

Rüyada çantaya para koymak haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine delalet eder.

Rüyada çanta koymak maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, yeni şeyler keşfedeceğine rivayet eder.

Rüyada çantaya ekmek koymak helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada çantaya sigara koymak yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çantaya eşya koymak yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, onlara hocalık edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çantaya kıyafet koymak kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çantaya altın koymak çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada cebine para koymak bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments