Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çantaya eşya koymak

Rüyada çantaya eşya koymak

Rüyada çantaya eşya koymak büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, şifa ve moral bulacağına işarettir.

Rüyada çantaya eşya koymak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizin haberiniz olmadan bazı işler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada çantaya eşya koymak huzur ve şifa bulacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine delalet eder.

Rüyada çantaya para koymak rahatının ve ağız tadının kaçacağına, geçiminin zor hale geleceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına inanılır.

Rüyada çantaya ekmek koymak sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çanta koymak çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına yorulur.

Rüyada çantaya kıyafet koymak nasibin bollaşacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çantaya altın koymak borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada çantaya sigara koymak anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bavula eşya koymak sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments