Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çantaya ekmek koymak

Rüyada çantaya ekmek koymak

Rüyada çantaya ekmek koymak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına delalet eder.

Rüyada çantaya ekmek koymak gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar düzenli yaşamınızı bozabilir.

Rüyada çantaya ekmek koymak aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, yol yordam öğretileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çantaya kıyafet koymak mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada çanta koymak hayırlı işlere girileceğine, çok sağlıklı olunacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada çantaya para koymak üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına işarettir.

Rüyada çantaya eşya koymak kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çantaya sigara koymak artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, borçları varsa ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çantaya altın koymak maddi sıkıntılarının çözüleceğine, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada mezara ekmek koymak deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, beklentilerinin yerine geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments