Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çanta koymak

Rüyada çanta koymak

Rüyada çanta koymak sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada çanta koymak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konuların daha çabuk, daha verimli veya daha karlı şekilde sonuçlanabilmesi için tavsiyelerde bulunabilir ya da tavsiyelerde bulunmaya çalışabilirsiniz.

Rüyada çantaya kıyafet koymak atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada çantaya ekmek koymak kırılan kalbin onarılacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine inanılır.

Rüyada çantaya sigara koymak yenisinin başlayacağına, zor zamanların biteceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına inanılır.

Rüyada çantaya para koymak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine işaret eder.

Rüyada çanta koymak maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çantaya eşya koymak sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına yorulur.

Rüyada çantaya altın koymak aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek isim koymak çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments