Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın renkli silah görmek

Rüyada altın renkli silah görmek

Rüyada altın renkli silah görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine yorulur.

Rüyada altın renkli silah gördüyseniz:

  • Bazı planlarınıza ya da iş hayatınıza çeki düzen verebilir, verimliliği arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada altın renkli silah görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada gümüş renkli silah görmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına, bir anda atılıma geçeceğine delalet eder.

Rüyada siyah renkte silah görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada altın ve silah görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine delalettir.

Rüyada silahla ateş altında kalmak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada altın silah görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın kaplama silah görmek mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, yeni bir hayat kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın sarısı silah görmek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments