Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş renkli silah görmek

Rüyada gümüş renkli silah görmek

Rüyada gümüş renkli silah görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına işarettir.

Rüyada gümüş renkli silah gördüyseniz:

  • Akla sığmayan veya sağlıklı görünmeyen koşullar, kurallar, zamanlamalar veya düzenlemeler konusunda size bazı sözler verdirmeye ya da imzalar attırmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada gümüş renkli silah görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına delalettir.

Rüyada gümüş silah görmek yaşamdan istediklerini alacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada gümüş renkli elbise giymek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gümüş renk araba görmek esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gümüş renkli yılan görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gümüş renkli ayakkabı görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada gümüş renk ayakkabı görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işarettir.

Rüyada gümüş renkli balık görmek işinde aranan biri haline geleceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments