Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın silah görmek

Rüyada altın silah görmek

Rüyada altın silah görmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, endişeli durumların son bulacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, karlı işler yapacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın silah gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerle ilişkilerinizde eleştirel değil, daha anlayışlı olmanızda fayda var.

Rüyada altın ve silah görmek mutlu günler yaşanacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına yorulur.

Rüyada silah altında kalmak yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla ateş altında kalmak işlerin aksayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine delalet eder.

Rüyada altın sarısı silah görmek feraha ermeye, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın renkli silah görmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, refah düzeyinin düşeceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada altın silah görmek ekmeğinin artacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın kaplama silah görmek gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine inanılır.

Rüyada altından silah görmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, parasız kalmaya yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments