Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kaplama silah görmek

Rüyada altın kaplama silah görmek

Rüyada altın kaplama silah görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada altın kaplama silah gördüyseniz:

  • İleriye yönelik olumlu kararlar alarak yeni çıkış yolları bulabileceksiniz.

Rüyada altın kaplama silah görmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, doğruluğu bulacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın kaplama saat görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın kaplamalı kuran görmek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine rivayet eder.

Rüyada altın kaplama diş görmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, sürekli ağlamaklı olacağına delalet eder.

Rüyada altın kaplamalı ev görmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada altın kaplama tabanca görmek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada altın kaplama görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaplama dişinin düştüğünü görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments