Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla ateş altında kalmak

Rüyada silahla ateş altında kalmak

Rüyada silahla ateş altında kalmak yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, dünya malının çoğalacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına işaret eder.

Rüyada silahla ateş altında kalmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozan kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada silahla ateş altında kalmak onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateş altında kalmak tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına inanılır.

Rüyada silah altında kalmak gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada ateşler içinde kalmak rakiplerin alt edileceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateş içinde kaldığını görmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına delalettir.

Rüyada ateşte kalmak hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, aradığı kişiyi bulacağına işarettir.

Rüyada ateş içinde kalmak ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, sorunların bir bir çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ateş ortasında kalmak işlerin canlanacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments