Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz bir çanta görmek

Rüyada beyaz bir çanta görmek

Rüyada beyaz bir çanta görmek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, kazancının da eksilmeyeceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz bir çanta gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde ilham verici gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz çanta almak o işten ekmek yiyeceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına delalettir.

Rüyada beyaz el çantası görmek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada beyaz çanta satın almak günahların af olacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz çanta takmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine delalettir.

Rüyada beyaz çanta hediye almak başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kol çanta görmek kendisinden hayır beklenemeyen dosta, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz çanta çalmak onun mutlu olmasına vesile olacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kadın çantası görmek işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments