Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşanı yakalamak

Rüyada tavşanı yakalamak

Rüyada tavşanı yakalamak kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, konfor içinde yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına delalettir.

Rüyada tavşanı yakalamak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı bilmiyorsanız acil veya düşüncesiz kararlar almamalısınız.

Rüyada canlı tavşan yakalamak mutsuz ve hasta olacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşanı yakalamak sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına işarettir.

Rüyada siyah tavşan yakalamak her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan yakalamak sorunların büyük darbeler vuracağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşan yavrusu yakalamak iç huzurunun yerinde olacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru tavşan yakalamak maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz tavşan yakalamak eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada tavşanın öldüğünü görmek yaptıklarıyla sorgulanacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments