Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı tavşan yemek

Rüyada canlı tavşan yemek

Rüyada canlı tavşan yemek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada canlı tavşan yemek gördüyseniz:

  • İstikrarsız ya da anlayışsız kişiler ilerlemenizi engelleyebilir.

Rüyada canlı tavşan yemek onlara sanat öğreteceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada canlı tavşan yakalamak refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada canlı tavşan görmek olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına tabir olunur.

Rüyada tavşana yemek vermek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, kişinin afiyette olacağına delalettir.

Rüyada tavşana yemek yedirmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tavşan yemeği görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş tavşan eti yemek her nimetin lezzetine varacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavşan eti yemek işlerinin tutacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments