Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru tavşan yakalamak

Rüyada yavru tavşan yakalamak

Rüyada yavru tavşan yakalamak bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yavru tavşan yakalamak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize göre hareket etmelisiniz.

Rüyada yavru tavşan yakalamak atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine rivayet eder.

Rüyada tavşan yavrusu yakalamak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tavşanı yakalamak inancının zayıflayacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada beyaz tavşan yakalamak yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine inanılır.

Rüyada tavşan yakalamak evlerindeki huzurun artacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah tavşan yakalamak alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine rivayet eder.

Rüyada canlı tavşan yakalamak girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına yorulur.

Rüyada tavşan yavruları görmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments