Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı mezara koymak

Rüyada canlı mezara koymak

Rüyada canlı mezara koymak günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, onlardan taraf hayır göreceğine, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına alamet eder.

Rüyada canlı mezara koymak gördüyseniz:

  • Abartılı tekliflerde bulunabilir veya tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada canlı birini mezara koymak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada canlı mezara koymak varolan borçların ödeneceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada canlı birini tabuta koymak çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezara çelenk koymak ummadığı yerden rızka nail olmaya, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ölüyü mezara koymak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, sorunların çözüleceğine işaret eder.

Rüyada ölmeyen birini mezara koymak iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına delalet eder.

Rüyada ölen birini mezara koymak çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına alamet eder.

Rüyada kendini mezara koymak hatalarından erken döneceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments