Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birini mezara koymak

Rüyada ölen birini mezara koymak

Rüyada ölen birini mezara koymak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına işarettir.

Rüyada ölen birini mezara koymak gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmek için yapacağınız çalışmalar takdirle karşılanmanıza veya iltifat almanıza neden olabilir.

Rüyada mezara gül koymak mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birini mezara koymak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada mezarlara çiçek koymak uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada annesini mezara koymak evindeki huzurunun yerine geleceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada ölen birini mezara koymak elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, işinde itibar edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneyi mezara koymak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezara ekmek koymak bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, rahat bir hayat sağlayacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine işarettir.

Rüyada birini mezara koymak onların mutlu haberlerini alacağına, dedikoduya, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments