Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı birini mezara koymak

Rüyada canlı birini mezara koymak

Rüyada canlı birini mezara koymak kötü ve tatsız sözler işiteceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada canlı birini mezara koymak gördüyseniz:

  • Herkes serzenişte bulunurken zor olsa da, herkese yeterli gelecek kalıcı sonuçlar bulunması gerekiyor.

Rüyada canlı birini mezara koymak aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine işarettir.

Rüyada canlı mezara koymak uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada canlı birini tabuta koymak iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine yorulur.

Rüyada ölüyü mezara koymak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bunalıma gireceğine alamet eder.

Rüyada mezara koymak kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalettir.

Rüyada ölmeyen birini mezara koymak çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, iş sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada anneyi mezara koymak bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmeden mezara koymak kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, bereketin ve verimin geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments