Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara çelenk koymak

Rüyada mezara çelenk koymak

Rüyada mezara çelenk koymak projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, ticaretinin açılacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, kötü günler yaşayacağına, ana baba duası alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezara çelenk koymak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize odaklanın.

Rüyada mezara çelenk koymak her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada siyah çelenk görmek çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çelenk almak aile içinden birinin gurbete çıkmasına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına yorulur.

Rüyada kırmızı çelenk görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çelenk taşımak zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Rüyada çiçek çelenk görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu mezara koymak hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına delalettir.

Rüyada ölen birini mezara koymak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments