Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru keklik görmek

Rüyada yavru keklik görmek

Rüyada yavru keklik görmek rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, sevindirici haberler alınacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru keklik gördüyseniz:

  • Dikkatini çekmek istediğiniz kişiler varsa, daha çok çalışmanız gerekiyor.

Rüyada keklik yavrusu görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, parasız ve işsiz kalacağına delalettir.

Rüyada keklik yavrusu yakalamak çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine işarettir.

Rüyada yavru keklik görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, rakiplerinin üzüleceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine inanılır.

Rüyada keklik ve yavrularını görmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, huzurun ve sükûnetin geleceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada keklik kafesi görmek iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine yorulur.

Rüyada siyah keklik görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada dişi keklik görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine işaret eder.

Rüyada keklik kesmek büyük üzüntüler yaşayabileceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, her zaman çok üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments