Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin canlı canlı gömüldüğünü görmek

Rüyada birinin canlı canlı gömüldüğünü görmek

Rüyada birinin canlı canlı gömüldüğünü görmek bir sebeple işsiz kalınacağına, eline geçen paraları tutamayacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada birinin canlı canlı gömüldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konulara müdahale etmek veya bazı yerlerin altını çizmek isteyebilirsiniz.

Rüyada canlı bebeğin gömüldüğünü görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine rivayet eder.

Rüyada canlı gömüldüğünü görmek işlerin günden güne artacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, torunlarına dahi yeteceğine delalet eder.

Rüyada birinin canlı canlı gömüldüğünü görmek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada canlı canlı gömülmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada mezara canlı gömülmek acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, tatsızlık olacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada canlı canlı mezara gömülmek çok büyük adımlar atılacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, ana baba sözü dinlemeye işaret etmektedir.

Rüyada canlı toprağa gömülmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine delalet eder.

Rüyada canlı gömülmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments