Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı gömüldüğünü görmek

Rüyada canlı gömüldüğünü görmek

Rüyada canlı gömüldüğünü görmek hep dinç ve genç kalacağına, mevki edineceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada canlı gömüldüğünü gördüyseniz:

  • Yerine getirmeniz gereken işlerde, size yardımcı olması gereken kişilerin sorumluluklarının farkında olmaması sıkıntı yaratabilir.

Rüyada canlı bebeğin gömüldüğünü görmek aile hayatının sorunsuz olacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına rivayet eder.

Rüyada mezara canlı gömülmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine alamet etmektedir.

Rüyada canlı gömülmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına delalettir.

Rüyada canlı canlı gömülmek deniz aşırı işler yapılacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada canlı gömüldüğünü görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, çok hayır duası alacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına yorulur.

Rüyada canlı toprağa gömülmek dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına delalet eder.

Rüyada canlı canlı mezara gömülmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, kısmetinin açık olacağına delalettir.

Rüyada birinin canlı canlı gömüldüğünü görmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, itibar edineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments