Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı canlı gömülmek

Rüyada canlı canlı gömülmek

Rüyada canlı canlı gömülmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada canlı canlı gömülmek gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan kişiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada canlı toprağa gömülmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada canlı canlı mezara gömülmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada canlı gömülmek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezara canlı gömülmek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayatının adeta cennete döneceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada canlı bebeğin gömüldüğünü görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, sorunlarının birken beş olacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada canlı canlı gömülmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada canlı gömüldüğünü görmek işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin canlı canlı gömüldüğünü görmek uzun süre bu durumun devam edeceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments