Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada can çekişen kedi görmek

Rüyada can çekişen kedi görmek

Rüyada can çekişen kedi görmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada can çekişen kedi gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sağlığınızı veya duygu durumunuzu ilgilendiren konuları tekrar gözden geçirmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada kedinin can çekiştiğini görmek çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada can çekişen kedi görmek düşmanlarına da dost olacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada can çekişen bebek görmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada babanın can çekiştiğini görmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin can çekiştiğini görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin can çekişmesini görmek külfetinin ve yükünün artacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, sevgi göreceğine işaret eder.

Rüyada hasta birinin can çekiştiğini görmek rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada can çekişen balık görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments