Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada can çekişen bebek görmek

Rüyada can çekişen bebek görmek

Rüyada can çekişen bebek görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, zorluğa düşeceğine, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, geçim derdi yaşayacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada can çekişen bebek gördüyseniz:

  • Entellektüel maceralar veya arayışlar içinde olacaksınız.

Rüyada can çekişen bebek görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, helal lokmalar yiyeceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen birini can çekişirken görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, kafasının sakinleşeceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına işarettir.

Rüyada can çekişen balık görmek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının can çekiştiğini görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine inanılır.

Rüyada anneyi can çekişirken görmek bir daha kopmayacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada can çekişen erkek görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına delalettir.

Rüyada babanın can çekiştiğini görmek verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine işaret eder.

Rüyada annesinin can çekiştiğini görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments