Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada can çekişen balık görmek

Rüyada can çekişen balık görmek

Rüyada can çekişen balık görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, kişinin her türlü zenginliğine, zenginliğinin artacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada can çekişen balık gördüyseniz:

  • Amaçlarınız ne ise veya hayatınızda değiştirmek veya değişiklik yapmak istediğiniz yerler neresi ise, harekete geçebilirsiniz.

Rüyada can çekişen balık görmek kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına inanılır.

Rüyada ölü birinin can çekiştiğini görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine işarettir.

Rüyada can çekişen hayvan görmek maddi olarak zarar edeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine alamet eder.

Rüyada birini can çekişirken görmek kısmetli bir yıl geçirileceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine, dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada can çekişen erkek görmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada ölüyü can çekişirken görmek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine delalettir.

Rüyada ölen birini can çekişirken görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, yanlış kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasının can çekiştiğini görmek neredeyse mahkemelik olunacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments