Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin can çekiştiğini görmek

Rüyada kedinin can çekiştiğini görmek

Rüyada kedinin can çekiştiğini görmek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine yorulur.

Rüyada kedinin can çekiştiğini gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri planlarınızda değişiklik yapılmasını gerektirebilir.

Rüyada can çekişen kedi görmek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalettir.

Rüyada kedinin can çekiştiğini görmek görgülü ve kültürlü olacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada annesini can çekişirken görmek başarı ve zafer kazanacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada can çekişen kadın görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine yorulur.

Rüyada birinin can çekişerek öldüğünü görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birinin can çekiştiğini görmek karşılıksız bırakmayacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına alamet eder.

Rüyada can çekişen adam görmek hayıflanacağına, cesaretini yeninden toplayacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anneyi can çekişirken görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments