Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin can çekiştiğini görmek

Rüyada ölmüş birinin can çekiştiğini görmek

Rüyada ölmüş birinin can çekiştiğini görmek yaşamına renk geleceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, harama göz dikmeyeceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin can çekiştiğini gördüyseniz:

  • Bazi kisilerin sizi engelledigi veya bazi kisilerin eksiklikleri nedeniyle isleriniz bozuldugu hissine kapilabilirsiniz.

Rüyada ölen birinin can çekiştiğini görmek aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının can çekiştiğini görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesinin can çekiştiğini görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada can çekişen erkek görmek hayırlı zamanlar geçireceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada can çekişen yılan görmek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını can çekişirken görmek başarı kaydedeceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine delalettir.

Rüyada babayı can çekişirken görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada kendini can çekişirken görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, aile işlerinin başına geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments