Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin can çekişmesini görmek

Rüyada birinin can çekişmesini görmek

Rüyada birinin can çekişmesini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Rüyada birinin can çekişmesini gördüyseniz:

  • Ani tepkilerde bulunmayın.

Rüyada anneyi can çekişirken görmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine delalettir.

Rüyada birinin can çekişmesini görmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinin can çekiştiğini görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada can çekişen hayvan görmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada babasının can çekiştiğini görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine inanılır.

Rüyada can çekişen balık görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine inanılır.

Rüyada can çekişen erkek görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, hasretin biteceğine, duygularını açığa vuracağına alamet eder.

Rüyada köpeğin can çekiştiğini görmek sevinçli haberlerin alınacağına, anne babayla ters düşüleceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments