Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada can çekişen kadın görmek

Rüyada can çekişen kadın görmek

Rüyada can çekişen kadın görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine delalettir.

Rüyada can çekişen kadın gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizden yararlanmak isteyen kimseler olabilir.

Rüyada can çekişen kadın görmek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada bir insanın can çekiştiğini görmek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada can çekişen balık görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına yorulur.

Rüyada anneyi can çekişirken görmek zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına delalet eder.

Rüyada can çekiştirmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü can çekişirken görmek gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının can çekiştiğini görmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin can çekiştiğini görmek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, prestij sahibi olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments