Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanın can çekiştiğini görmek

Rüyada bir insanın can çekiştiğini görmek

Rüyada bir insanın can çekiştiğini görmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, kendisi için mal mülk alacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, kişinin içinin daralacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, işveren koltuğunda oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir insanın can çekiştiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin çizdiği yollar, yöntemleri veya kuralları size uymayabilir, dikkatli olmalısınız.

Rüyada bir insanın can çekiştiğini görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, sıkıntıların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada can çekişen at görmek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneyi can çekişirken görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının can çekiştiğini görmek sıkıntıların biteceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  delalet eder.

Rüyada birinin can çekişerek öldüğünü görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada atın can çekiştiğini görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin can çekiştiğini görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakınının can çekiştiğini görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments