Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının can çekiştiğini görmek

Rüyada arkadaşının can çekiştiğini görmek

Rüyada arkadaşının can çekiştiğini görmek büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, her anlamda şifa bulmaya, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının can çekiştiğini gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olmamak için biraz daha yavaş hareket etmekte fayda var.

Rüyada arkadaşının can çekiştiğini görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini can çekişirken görmek hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, halinin iyi olduğuna alamet eder.

Rüyada can çekişen balık görmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada yılanın can çekiştiğini görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, muradın yerine geleceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birinin can çekiştiğini görmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine inanılır.

Rüyada hasta birinin can çekiştiğini görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada can çekişerek öldüğünü görmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, kavgaların büyüyeceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına tabir olunur.

Rüyada can çekişen fare görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments