Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada can çekiştirmek

Rüyada can çekiştirmek

Rüyada can çekiştirmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine inanılır.

Rüyada can çekiştirmek gördüyseniz:

  • Hazırlıklı olabilirseniz olumlu değişiklikler sizi bekliyor.

Rüyada yılanın can çekiştiğini görmek uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, rahatsızlıkların son bulacağına, mal sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini can çekişirken görmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada can çekişen hayvan görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine yorulur.

Rüyada babayı can çekişirken görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada can çekişen erkek görmek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, aylık gelirinin artacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine delalet eder.

Rüyada babanın can çekiştiğini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birini can çekişirken görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasını can çekişirken görmek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments