Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamura girdiğini görmek

Rüyada çamura girdiğini görmek

Rüyada çamura girdiğini görmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine inanılır.

Rüyada çamura girdiğini gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya özel bir ilişkinizi ilgilendiren konularda hata yapma lüksünüz olmayabilir.

Rüyada çamura girdiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına rivayet eder.

Rüyada çamurlu suya girdiğini görmek istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine delalettir.

Rüyada annesinin başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek aksi şekilde daha da kamçılayacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, kendisini mutsuz edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkekle ilişkiye girdiğini görmek bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada duşa girdiğini görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birilerinin ilişkiye girdiğini görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek borçlanılacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, üzüntülerini bölüşeceğine rivayet eder.

Rüyada savaşa girdiğini görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, ruhunun şifa bulacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments