Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içine girdiğini görmek

Rüyada suyun içine girdiğini görmek

Rüyada suyun içine girdiğini görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, iş hayatında terfi alınacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada suyun içine girdiğini gördüyseniz:

  • Yanlış kararlar almanız veya bazı olayları yanlış değerlendirmeniz durumunda pişman olabilirsiniz veya büyük hatalar yapabilirsiniz.

Rüyada eve su girdiğini görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, böylelikle yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içine su girdiğini görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına inanılır.

Rüyada deniz suyunun eve girdiğini görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada birinin suya girdiğini görmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine delalet eder.

Rüyada suya girdiğini görmek dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada çamurlu suya girdiğini görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evine su girdiğini görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada camdan su girdiğini görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments