Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağa su dökmek

Rüyada yatağa su dökmek

Rüyada yatağa su dökmek ağız tadına kavuşacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada yatağa su dökmek gördüyseniz:

  • Katılık veya ödün vermemek işe yaramayabilir.

Rüyada yatağa su dökmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprağa su dökmek yeni bir işe girileceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediye su dökmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, büyük maddi kayıp verileceğine yorulur.

Rüyada bacaya su dökmek hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, şansının hep açık olacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine alamet eder.

Rüyada birinin başına su dökmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine delalettir.

Rüyada kovada su dökmek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına inanılır.

Rüyada birine kaynar su dökmek çok iyi bir duruma geleceğine, kişinin yaşamının değişeceğine, itibarını zedeleyeceğine tabir olunur.

Rüyada vücuda su dökmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına, her zaman kötülük için çalışacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments