Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerlere su dökmek

Rüyada yerlere su dökmek

Rüyada yerlere su dökmek yakın akrabadan gelecek habere, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, muradının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada yerlere su dökmek gördüyseniz:

  • Göreceksiniz ki tüm sorunları kolayca çözebilecek yeteneğe sahipsiniz.

Rüyada yerlere su dökmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına inanılır.

Rüyada yere su dökmek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyu yere dökmek ayrılanların kavuşacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına delalet eder.

Rüyada yere temiz su dökmek evi yoksa ev alacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine delalettir.

Rüyada bir yere su dökmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yere şeker dökmek ne yapacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada ayranı yere dökmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yere çorba dökmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments