Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su akıntısı görmek

Rüyada su akıntısı görmek

Rüyada su akıntısı görmek geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Rüyada su akıntısı gördüyseniz:

  • Bazı konularda ödün vermeniz veya kurallarınız konusunda esnek olmanız belli başlı anlaşmaların kurtarılmasını ya da geliştirilmesini sağlayabilir.

Rüyada su akıntısı görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada akıntılı su görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına delalettir.

Rüyada çamurlu su akıntısı görmek aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, insanlarla uyumunun artacağına yorulmaktadır.

Rüyada su akıntısına kapılmak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, ekmeğin ve paranın da artacağına tabir olunur.

Rüyada kadınsal akıntı görmek eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına, hiç istemediği işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde akıntı görmek çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine işarettir.

Rüyada kulak akıntısı görmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, zorlukların günden güne artacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına delalet eder.

Rüyada derede akıntıya kapılmak hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments