Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın parçaları görmek

Rüyada altın parçaları görmek

Rüyada altın parçaları görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, Allah katında yükseleceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın parçaları gördüyseniz:

  • Arkanızdan düşmanca tutumlara girilebilir.

Rüyada altın parçaları görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada altın parçası görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, kısmetlerinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada altının parçalandığını görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parçalanan insan görmek sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına inanılır.

Rüyada gözlüğün parçalandığını görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçak parçaları görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına işarettir.

Rüyada et parçası görmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, herkesin yardımına koşacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ay parçası görmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments