Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçak parçaları görmek

Rüyada uçak parçaları görmek

Rüyada uçak parçaları görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, güzel günler yaşayacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçak parçaları gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizin kadar sorumluluk sahibi veya ne yaptığını bilen kişiler olmayabilirler.

Rüyada uçak parçalandığını görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçak parçaları görmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada uçağın parçalandığını görmek işlerin düzene gireceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada büyük kaya parçası görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada cam parçası yutmak iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, mutluluk ve huzur bulacağına işarettir.

Rüyada saatin parçalandığını görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada vücudundan parça koparmak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada balıkların parçalandığını görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, ondan faydalanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments