Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada et parçası görmek

Rüyada et parçası görmek

Rüyada et parçası görmek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, kişinin can derdine düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada et parçası gördüyseniz:

  • Gergin hissetmeniz bazı işlerinizi halletmenizi engelleyebilir veya verimi düşürebilir.

Rüyada büyük et parçaları görmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada et parçası düşürmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına delalettir.

Rüyada insan eti parçaları görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağzından et parçası çıktığını görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağızda et parçası görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacakta et parçası görmek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, aile hayatında sevinileceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına işaret eder.

Rüyada iki parça et görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada parça et görmek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments