Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın parçası görmek

Rüyada altın parçası görmek

Rüyada altın parçası görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada altın parçası gördüyseniz:

  • Dost çevrenizle bir arada bulunabilir, yalnızsanız karşı cinsten çekici kimselerle tanışabilirsiniz.

Rüyada altının parçalandığını görmek yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada altın parçası görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada altın parçaları görmek çok iyi atılımlar yapılacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına inanılır.

Rüyada kırık cam parçası görmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada parçalanan insan görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına delalettir.

Rüyada çiğ et parçası görmek zahmete ve çileye düşeceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına işaret eder.

Rüyada ekmek parçaları toplamak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, günahların af olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabısı parçalanmak elinin bolluk ve bereket göreceğine, başarı için fırsatların artacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments