Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu kuyu görmek

Rüyada çamurlu kuyu görmek

Rüyada çamurlu kuyu görmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine tabir olunur.

Rüyada çamurlu kuyu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki dikkatsiz kimseler size ait bazı şeyleri kırıp dökebilecekleri gibi size fiziksel zararlar da verebilirler.

Rüyada çamurlu kuyuya düşmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamur kuyusu görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, zor günlerin sona ereceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çamurlu kuyu görmek başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına delalet eder.

Rüyada çamur kuyusuna düşmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızının kuyuya düştüğünü görmek kısmetinin hep açık olacağına, çok sevileceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada su kuyusu bulmak çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına yorulur.

Rüyada dolu kuyu görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, bol hayır duası alınacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada lağım kuyusuna düşmek sahip olacağı malın faazlalığına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments