Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamur kuyusu görmek

Rüyada çamur kuyusu görmek

Rüyada çamur kuyusu görmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, kazancın düşeceğine, iyi geçiminin de bozulacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamur kuyusu gördüyseniz:

  • Herkes açık sözlü olmayabilir veya olayların anlaşılması kolay olmayabilir.

Rüyada çamurlu kuyuya düşmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamurlu kuyu görmek maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Rüyada çamur kuyusuna düşmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, borçların ödeneceğine yorulur.

Rüyada çamur kuyusu görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına tabir olunur.

Rüyada kuyuya insan atmak hayal kırıklığına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, çok kötü günler göreceğine delalet eder.

Rüyada kuyu görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi kuyuya atmak aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini kuyuya düşerken görmek sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments