Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada musluk hortumu görmek

Rüyada musluk hortumu görmek

Rüyada musluk hortumu görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada musluk hortumu gördüyseniz:

  • Savlarınıza veya tezlerinize karşı çıkan kişiler olabilir.

Rüyada musluğa hortum takmak manevi yönlerinin güçleneceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada musluk hortumu görmek sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, haksızlığa uğranacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada taharet musluğu görmek daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine delalettir.

Rüyada musluktan çamur aktığını görmek ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada musluktan su içmek böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su akan musluk görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hayıflanacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Rüyada yeni musluk görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya işaret etmektedir.

Rüyada musluk patlaması görmek yolculuğa çıkmaya, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments