Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu gömlek görmek

Rüyada çamurlu gömlek görmek

Rüyada çamurlu gömlek görmek maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu gömlek gördüyseniz:

  • Yapacağınız bazı dikkatsizlikler nedeniyle işinizde bazı hatalara neden olabilirsiniz.

Rüyada çamurlu gömlek görmek parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ıslak gömlek giymek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni mavi gömlek görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi gömlek satın almak isteklerine kulak vereceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi renkte gömlek giymek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz gömlekte leke görmek işlerin aksayacağına, doğru bir karar verileceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz gömlek dikmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlekli görmek daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments