Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gömlekli görmek

Rüyada beyaz gömlekli görmek

Rüyada beyaz gömlekli görmek bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine işarettir.

Rüyada beyaz gömlekli gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek için harekete geçmekten çekinmenize neden olan riskler anlaşılabilir.

Rüyada beyaz temiz gömlek görmek geniş bir ev satın alacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına rivayet eder.

Rüyada ütüsüz beyaz gömlek görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine inanılır.

Rüyada kırmızı beyaz gömlek giymek üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, kendisiyle de gururlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lekeli beyaz gömlek görmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına inanılır.

Rüyada beyaz gömlekli birini görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını beyaz gömlekle görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine beyaz gömlek vermek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine inanılır.

Rüyada beyaz gömlek çalmak maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, iç sıkıntısına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments