Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu çarşaf görmek

Rüyada çamurlu çarşaf görmek

Rüyada çamurlu çarşaf görmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, evliyseniz eşle iyi geçime, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada çamurlu çarşaf gördüyseniz:

  • Postacı kapıyı birkaç kez çalar, demeyin.

Rüyada çamurlu çarşaf görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine yorulur.

Rüyada çarşaf kaybetmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı yatak çarşafı görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ipe asılı çarşaf görmek beyaz ise güzel bir haber alınacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada çarşaf astığını görmek yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıkanmış beyaz çarşaf görmek zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada kara çarşaf görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada çarşaf asılı görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments