Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çarşaf asılı görmek

Rüyada çarşaf asılı görmek

Rüyada çarşaf asılı görmek sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, yolunun açık olacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına delalettir.

Rüyada çarşaf asılı gördüyseniz:

  • Olaylara mantıklı yaklaşıp, duygularınızı kontrol altına almayı başarabilirsiniz.

Rüyada asılı çarşaf görmek fesada bulaşacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ipte asılı çarşaf görmek elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, yol alacağına işarettir.

Rüyada asılmış beyaz çarşaf görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, güzel günler geçireceğine inanılır.

Rüyada ipe asılı çarşaf görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına yorulur.

Rüyada çarşaf asılı görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada asılan birini görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ipte asılı adam görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada duvara asılı fotoğraf görmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments