Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurdan kurtulmaya çalışmak

Rüyada çamurdan kurtulmaya çalışmak

Rüyada çamurdan kurtulmaya çalışmak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamurdan kurtulmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Birden fazla yerden geliriniz olabilir ya da birden fazla, parayla ilgili iş yapabilirsiniz.

Rüyada çamurdan kurtulmaya çalışmak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediden kurtulmaya çalışmak borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, oldukça uzun bir yolculuğa rivayet etmektedir.

Rüyada cinden kurtulmaya çalışmak çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, beklentilerine ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kurtarmaya çalışmak rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeytandan kurtulmaya çalışmak mal varlığında kayıplar yaşayacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına delalet eder.

Rüyada insanları kurtarmaya çalışmak arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, kendisine olan güveninin artacağına inanılır.

Rüyada boğulan birini kurtarmaya çalışmak mali krize gireceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, parasız ve işsiz kalacağına tabir olunur.

Rüyada birini kurtarmaya çalışmak asık yüzlerin güleceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments