Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediden kurtulmaya çalışmak

Rüyada kediden kurtulmaya çalışmak

Rüyada kediden kurtulmaya çalışmak eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, kızına daima sahip çıkacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, ilerleyemeyeceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, kısmetinin açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediden kurtulmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Koşullarınızı karşı tarafa empoze etmeye çalışmanızın olumsuz geri dönüşleri olabilir.

Rüyada kediden kurtulmaya çalışmak kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine inanılır.

Rüyada kediyi kurtarmaya çalışmak deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada çamurdan kurtulmaya çalışmak çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Rüyada suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına rivayet eder.

Rüyada boğulan birini kurtarmaya çalışmak neredeyse kahrolacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cinden kurtulmaya çalışmak üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine işaret eder.

Rüyada birinden kurtulmaya çalışmak eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, mutlu ilişkiler kuracağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada insanları kurtarmaya çalışmak sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments