Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cinden kurtulmaya çalışmak

Rüyada cinden kurtulmaya çalışmak

Rüyada cinden kurtulmaya çalışmak hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, aile bireyleri ile tartışacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, çok rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada cinden kurtulmaya çalışmak gördüyseniz:

  • İş veya aşk temalı kısa seyahatler veya ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada cinden kurtulmaya çalışmak memur ise terfi edeceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada cin öldürmeye çalışmak verilen sözlerin tutulacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurtarmaya çalışmak can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine inanılır.

Rüyada birinden kurtulmaya çalışmak hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurt öldürmeye çalışmak temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye işaret etmektedir.

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına işarettir.

Rüyada kediyi kurtarmaya çalışmak çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada çamurdan kurtulmaya çalışmak hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments